Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor kazanmak istiyor

Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı

Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 8’nci haftasında, bugün saat 15.00’de Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Kritik müsabaka öncesinde Aksaray Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Kart cezalısı bulunmayan siyah- beyazlı ekipte forvet Şahin Fıstıkçı ve stoper Ercan Yazıcı sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Aksaray Belediyespor- Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde siyah- beyazlı takımda alınacak bir galibiyetin ligde sıralama açısından önemli etken olacağı ifade ediliyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok diyen Teknik direktör Önder Karaveli, Etimesgut Belediyespor önünde galip gelmek için tüm mücadelenin yapılacağını söyledi.

Ligde oynanan 7 müsabakanın 5’inde kalesini rakip takımlara kapatan Aksaray Belediyespor, bugün Etimesgut Belediyespor önünde kazanarak taraftara galibiyet hediye etmek istiyor. Aksaray Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor müsabakasını Konya Bölgesi B klasmanı hakemi Ramazan Doğanay yönetecek, yardımcılıklarını Kurtuluş Aslan (Afyon), Buğur Han Güler (Konya) ve 4. Hakem olarak da Berk Sipahi (İzmir) hakemleri yönetecek. Karşılaşmada, Hasan Küpeli Gözlemci, Sinan Işık da temsilci olarak görev alacak.

Grup içerisinde 8. haftanın tüm maçları bugün oynanacak olup günün programı ise şu şekilde;

Düzcespor- Erzincanspor

Aksaray Belediyespor- Etimesgut Belediyespor

Sarıyer- Fethiyespor

Denizlispor- İnegölspor

Belediye Derincespor- Karaman FK

Uşakspor- Ispartaspor

Somaspor- Iğdırspor

Menemenspor- Kastamonuspor

İskenderunspor- Arnavutköy Belediyespor

Amedspor haftayı maç yapmadan geçecek.

 

Haber: Ağustos Gerçe