Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Karaman’dan 1 puanla dönüyor

TFF 2.lig kırmızı grup

TFF 2.lig kırmızı grup 5. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor Karaman FK takımına konuk oldu. Yeni Karaman Stadyumunda oynanan maçta gol sesi çıkmadı.
Uzun bir aradan sonra yükseldiği 2. Lige beklentilerin üzerinde başlayan Aksaray ekibi, 4. Haftada karşılaştığı Amed Sportif maçına kadar ligde namağlup ilerledi. Amed Sportif’e 2-1 kaybeden siyah beyazlı ekip Karaman deplasmanında galip gelip iyi gidişatını sürdürmek istiyordu. Karaman FK ise, Aksaray Belediyespor maçına hiç galibiyet alamadan çıktı. Çıktığı 4 maçta 2 beraberlik 2 mağlubiyet alan Karaman ekibi de Motolux 68 Aksaray Beldiyespor mücadelesini kazanarak ligdeki ilk 3 puanını almak istiyordu.
Mücadelenin ilk yarısında konuk ekip Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 12 ve 16. Dakikalarda Abdussamed Karnuçu ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda daha dengeli geçen oyunda iki takım da galibiyeti getirecek golü bulamadı ve birer puanı hanelerine yazdırdılar. Bu sonuçla Motolux 68 Aksaray Belediyespor puanını 10’a yükseltti.
TFF 2. Lig 6. Haftasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor sahasında Isparta 32 Spor’u konuk edecek. Maç 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Dağılgan Stadyumunda oynanacak.

Haber Avni Kuru