Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, Karaman deplasmanına odaklandı

Türkiye 2.Ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor 23 Eylül 2023 Cumartesi günü deplasmanda Karaman FK ile karşılaşacak. Karşılaşma, Yeni Karaman Stadyumunda saat 15.30’da başlayacak. Siyah- beyazlı takımın da yer aldığı kırmızı grupta tüm müsabakalar Cumartesi günü oynanacak.

Aksaray Belediyespor futbol takımı 17 Eylül Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Amedspor müsabakasının ardından, dinlenme izni olmadan hafta sonunda oynanacak olan Karamanspor FK maçının hazırlıklarına başladı. Takımda hafif sakatlığı bulunan Atamer Bilgin, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Önder Karaveli’nin, Amedspor müsabakasında kaybeden takımla ilgili rotasyon yapıp yapmayacağı Karamanspor FK maçında belli olacak. Takımda özellikle sağ ve sol bekte yapılan hataların tekrarlanmaması adına ve orta alanda oyun kurgusunda yapılacak yeni varyasyonlar konusunda çalışmalar yapılması bekleniyor.

Aksaray Belediyespor’da gol yollarında da yeni varyasyon çalışmalarının ve ligde oynanan 4 müsabakada atılan 2 gol sayısının arttırılması konusunda da çalışmalar yapılması bekleniyor.

Aksaray Belediyespor’da ilk üç maçta görev alan Alpay Aldemir, yerini Amedspor maçında takımın yeni transferi Yasin Abdioğlu’na devretmiş, kadroda olmasına rağmen oyuna sonradan dahil olmamıştı.

Aksaray Belediyespor, ligde oynadığı sağlam futbolu galibiyetlerle pekiştirmenin çabası içerisinde bulunuyor. Yeni liginde sezona adapte olabilme ve ligde şimdilik kalıcı olabilme çalışmaları yapan siyah- beyazlı kulübün tesisleşmesi ve alt yapısı konusunda da çalışmalar yapılıyor.

Siyah- beyazlı takım Cumartesi günü aynen kendisi gibi lige bu sene çıkan ve ligde oynadığı 4 maçta galibiyet alamayan Karaman FK ile Karaman da karşılaşacak. Aksaray Belediyespor takımı Karaman maçına çok büyük önem veriyor. Karaman’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Karamanspor takımının başında eski milli futbolculardan Abdullah Ercan bulunurken, Aksaray Belediyespor’da ise Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ve ekibi bulunuyor.

İki teknik direktörün de ligde tutunabilme ve üst sıraları zorlama bakımından önem verdiği karşılaşmaya Aksaray’dan da taraftarların gitmesi ve destek vermesi bekleniyor.

Aksaray Belediyespor ile Karaman FK arasında oynanacak olan 5’nci hafta karşılaşmasını B klasmanı hakemleri; Bursa bölgesi hakemi Süleyman Soyutürk yardımcılıklarını Kocaeli bölgesinden Mehmet ali Vardar ve Balıkesir bölgesinden Volkan Esen yönetecek. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi olarak ise Berkan Çetin görev alacak. Karşılaşmada Tolga Kadaz TFF gözlemcisi ve İsmail S. Çolak ile Atakan Aksu TFF temsilcisi olarak görev alacak isimler olacaklar.

Haber: Ağustos Gerçe