Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Isparta’dan beraberlikle dönüyor: 0-0

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 25. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Isparta 32 Spor’a konuk oldu. Isparta Atatürk Stadında oynanan maç, başladığı gibi 0-0 sona erdi.

TFF 2. Lig’de 11.sırada yer alan ve son maçında Karaman FK takımına 2-0 mağlup olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Isparta 32 Spor’a konuk oldu. Ligin ilk yarısında iki takım arasında oynanan maçta Isparta ekibi Dağılgan Stadyumunda 2-1’lik skorla gülen taraf olmuştu.

Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan maçta ilk yarıda ev sahibi ekip, kendi sahasında oynamanın avantajını kullandı ve konuk ekibe az da olsa üstünlük kurmayı başardı. Ev sahibi Isparta ekibi ilk yarıda 5 şutta 1 isabet sağlarken, Aksarayspor ise 3 şutta 1 isabet sağladı. İki takım da eşitliği bozmak için rakip kaleye yüklense de ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda da ilk yarıda ortaya koyulan performans devam etti. İki takım da maçı kazandıracak gol arayışlarında bulunurken beklenen gol bir türlü gelmedi. Sezon başından beri Türkiye profesyonel liglerinde beraberliği bulunmayan tek takım olan Isparta 32 Spor bu maçın ardından ilk beraberliğini almış oldu. Golsüz tamamlanan 90 dakikanın ardından konuk ekip Motolux 68 Aksaray Belediyespor puanını 29 yaparken, Isparta 32 Spor 43 puana yükseldi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz