Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor galibiyeti sonrası heyecan yüksek

Motolux 68 Aksaray Belediyespor

Motolux 68 Aksaray Belediyespor 17 yıl aradan sonra çıktığı ilk ikinci lig müsabakasında, deplasmanda İskenderunspor’u 1-0 mağlup edince şehirde ve taraftarlarda heyecan oluştu. Aksaray Belediyesporun ligde ilk haftada beklentilerin dışında bir galibiyet alması siyah- beyazlı takımın taraftarlarını hafta sonunda oynanacak olan Uşakspor müsabakası öncesinde heyecanlandırdı.

Türkiye 2’nci liginde bu sezon ilk sezonunu yaşayan temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda İskenderunsporu 1-0 mağlup ederek lige ve haftaya 3 puanla başladı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’a 3 puanı getiren golü, Efe Niyazi Kurtulmuş’un pasında Ali Kuçik’ten geldi.

Karşılaşmayı bizzat İstanbul’a giderek izleyen taraftarlarla birlikte İskenderunspor A.Ş.’nin YouTube kanalında izleyen siyah- beyazlı takıma gönül veren taraftarlar disiplinli ve mücadeleci futbol sonucunda alınan galibiyetten dolayı takıma olan memnuniyetlerini de ifade ettiler.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli yönetiminde 25 kişilik yepyeni kadrosu ile sahaya çıkan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşma boyunca disiplinli, dengeli bir oyun oynadı. Rakibine ön bölgede baskı yaparak rakibin oyun kurmasına fazla izin vermeyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik heyetinin tüm talimatları futbolcular tarafından uygulandı.

Efe Niyazi Kurtulmuş’un defansın arkasına atılan ara pasını ofsayta düşmeden yakalayan Ali Kuçik, rakibini de geçerek İskenderunspor kalecisi Burak Çapkınoğlu’nun yanından topu filelere göndererek Aksaray’a 3 puanı getiren golü atan isim oldu.

Aksaray Belediyespor’un ikinci ligdeki ilk haftasında 25 kişilik kadrosunda sadece bir oyuncu görev aldı. Takımımızda geçen sezonda görev alan Alpay Aldemir forvet bölgesinde 7 sırt numarası ile 90’ncı dakikaya kadar görev aldı.

Haber: Ağustos Gerçe