Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Fethiye deplasmanında

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

TFF 2. Lig kırmızı grubun 29.haftasında Fethiyespor ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Fethiye İlçe Stadyumunda 6 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da karşılaşacak. 11 ve 12.sırada yer alan bu iki takımın 35 ve 32 puanı bulunuyor.

Aksarayspor 3 Puan Peşinde

Ligde çıktığı son karşılaşmada evinde 24 Erzincanspor’a 1-0 mağlup olan Aksaray ekibi, Fethiye deplasmanına galibiyet hedefiyle gidiyor. Aksarayspor, Erzincan maçından önceki iki karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmıştı ancak yine galibiyet serisini 3 maça çıkaramadı. Aksaray ekibinde Fethiye deplasmanı öncesinde geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Ercan Yazıcı ve Süleyman Cebeci kadroda olmayacak.

Fethiyespor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Aksarayspor’u konuk eden Fethiyespor, 5 maçtır kaybetmemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son mağlubiyetini 31 Ocak’ta Iğdır FK takımına karşı alan Fethiyespor, bu maçtan sonra oynadığı Somaspor, Sarıyer ve Düzcespor maçlarından beraberlikle ayrılırken Menemen FK takımını 2-1, Denizlispor’u 1-0 mağlup etti.

İlk Maçı Fethiyespor Kazanmıştı

Ligin ilk yarısında bu iki takım arasında oynanan maçta gülen taraf Fethiyespor olmuştu. Aksaray ekibinin sezona başladığı teknik direktör Önder Karaveli’nin son maçı olan bu maçta siyah beyazlılar, Ali Kuçik’in golüyle 1-0 öne geçmiş ancak üstünlüğünü sürdüremeyerek 50 ve 90.dakikalarda yediği gollerle maçtan mağlup ayrılmıştı. Bu mağlubiyetle Aksaray Belediyespor’da teknik direktör Önder Karaveli ile yollar ayrılmıştı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz