Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor deplasmandan mağlup dönüyor

Aksaray Belediyespor ligin 31’nci

Aksaray Belediyespor ligin 31’nci haftasında deplasmanda güçlü Kastamonuspor’a 6’ncı dakikada rakibinin serbest vuruştan attığı gole engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kastamonuspor’un galibiyet golünü Yiğit Ali Bayrak atarken, Aksaray Belediyespor’un Ali Kuçik ile bulduğu iki gol de ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
Aksaray Belediyespor güçlü rakibi karşısında özellikle ikinci yarı gol için yüklense de şampiyonluğa oynayan Kastamonuspor takımımıza gol fırsatı vermedi.
Aksaray Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle haftayı 38 puanla 10’ncu sırada tamamladı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta yine grubumuzda şampiyonluğa oynayan Iğdırspor futbol takımını konuk edecek.
MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk. 6 GOL: Bu dakika da Kastamonuspor elle oynamadan dolayı serbest atış kazandı. Topun başına Yiğit Ali Bayrak geçti. Yiğit Ali ceza alanı dışından barajın üzerinden topu aşırtarak filelere gönderdi.
İlk yarıda 14’ndü dakika da Aksaray Belediyespor’da Yasin Abdioğlu’nun kafayla aşırdığı topu filelere gönderen Ali Küçik’in golü ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
İlk yarı Kastamonuspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Dk. 61 Kastamonuspor atağında, Abdülaziz Solmaz çok müsait pozisyonda topu kaleye gönderdi. Kaleci Emre Satılmış son anda dokundu topu kornere gönderdi.
67’nc, dakika Atamer Bilgin’in aşırtma pasıyla topla buluşan Ali Küçik rakibini geçti, topu filelere gönderdi ancak maçın hakemi bir kez daha ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.
Karşılaşmada Kastamonuspor defansta dikkatli kontra toplarla gol aradı. Aksaray belediyespor’da teknik direktör Şaban Yıldırım beraberlik için oyuna Üstün Bilgi, Halil İbrahim Tuna ve Abdussamed Karnucu ile sağ ve sol bekte değişiklik yapsa da aradığı golü bulamadı ve Aksaray Belediyespor deplasmanda güçlü rakibine tek golle boyun eğmek zorunda kaldı.

Haber: Avni Kuru