Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Denizli deplasmanında 1 puanı son dakikada kurtardı!

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 35. hafta mücadelesinde Denizlispor ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor Denizli Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. Aksaray ekibi uzun bir sürede geride oynadığı maçta beraberliği son dakikada kurtardı.

Denizli Atatürk Stadyumunda oynanan maçta maç hızlı başlarken, 4. dakikada Ercan Yazıcı’nın nefis uzun pasında defans arkasına sarkan Cengiz Ötkün, kalecinin topu elinden kaçırmasıyla topu önünde buldu ve çok klas bir bitirişle topun girerek topu ağlara göndererek Aksarayspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden yaklaşık 2 dakika sonra sağ kanattan topla ilerleyerek ceza sahası dışından çok sert bir şut atan Denizlisporlu Emre Sağlık, topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-1’e getirdi. Dakikalar 15’e geldiğinde rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Şener Kaya oyun alanını sedye ile terk ederken yerine Halil İbrahim Tuna girdi. Bu sakatlıkla birlikte oyun içerisinde de değişikliğe giden Aksarayspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Cengiz Ötkün’ü de oyundan aldı ve yerine Efe Niyazi Kurtulmuş girdi. 24. dakikada sol kanattan içeriyi zorlayan Denizlisporlu Mustafa Kaçan, Efe Niyazi Kurtulmuş’un müdahalesiyle yerde kaldı ve takımına penaltı kazandırdı. Penaltıda topun başına geçen Denizlispor’un tecrübeli kaptanı Gökhan Süzen topu ağlarla buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Tempolu ve zevkli geçen ilk yarıda takımlar gol pozisyonlarına girse de başka gol bulamadılar ve soyunma odasına 2-1’lik skorla gidildi.

İkinci yarıda iki takım da yine tempolu bir oyun ortaya koysa da beklenen gol uzun bir süre gelmedi. Siyah beyazlıların üstün oynadığı ikinci yarıda 90+2’ye kadar skoru korumaya çalışan Denizlispor, üstünlüğünü koruyamadı. Hakem atışıyla başlayan oyunda topu hiç bekletmeden rakip defansın arkasına gönderen Aksaraysporlu futbolcular topu Yasin Abdioğlu ile buluşturdu. Takımın en golcü oyuncusu Yasin, topu harika bir şekilde kontrol ettikten sonra yere düşerken yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2’ye getirdi. Golden sonra Aksaraylı futbolcuların sevinci esnasında sahada gerginlik yaşanırken, bu gerginliğin sonucunda AKsarayspor’da Fatih Somuncu kırmızı kart gördü.

Aksaray ekibi bu beraberlikle puanını 41’e yükseltti ve 12.sıraya geriledi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz