Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor 3-0 Etimesgut Belediyespor

TFF 2. Lig 8.

TFF 2. Lig 8. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sahasında Etimesgut Belediyspor’u konuk etti. Dağılgan stadyumunda oynanan maçta iyi bir oyun ortaya koyan Aksaray Belediyespor maçı 3-0 gibi net bir skorla hanesine yazdırdı.

Lige iyi bir başlangıç yaparak deplasmanda oynadığı İskenderunspor’u mağlup eden ancak devam eden haftalarda galibiyeti unutan ev sahibi Motolux 68 Aksaray Belediyespor bu süreçte, 4 beraberlik 2 mağluiyet aldı. Gol yollarında sorun yaşamasıyla eleştirilen siyah beyazlılar ligde 3 gol atarken, kalesinde de 4 gol görerek az gol yemesiyle de takdir topluyor. Maçtan önce 7 puanla 12. Sırada yer alan Aksaray ekibi, Etimesgut mücadelesini kazanarak hanesine 3 puanı eklemek istiyordu.

       
Konuk ekip Etimesgut Belediyespor ise, Aksarayspor ile aynı puanda 13. Sırada yer alıyor. Konuk ekip, 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle lige devam ederken son oynadığı Düzcespor karşılaşmasını kazanarak moral buldu. Ankara ekibi maçtan önce, Dağılgan’da kazanarak galibiyetlerine devam etmek istiyordu.
6 maçlık galip gelememe serisi bulunan ev sahibi Motolux 68 Aksaray Belediyespor, maça hızlı bir başlangıç yaptı. Maçın 11. Dakikasında yeni transferlerden Abdussamed Karnuçu’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, istekli oyununu sürdürdü. Baskılı oyun ve taraftar desteği ile farkı ikiye çıkaracak olan golün arayışına giren siyah beyazlılar, 33. Dakikada Yasin Abdioğlu’nun attığı golle farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda rakibine karşı büyük üstünlük kuran siyah beyazlılar 3. Gol arayışlarını sürdürse de ilk yarıda başka gol olmadı ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takım da daha dengeli bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip 90+1. Dakikada Fatih Somuncu’nun ayağından bulduğu golle farkı 3’e çıkararak evinde ilk galibiyetini aldı. Puanını 10’a yükselten siyah beyazlı futbolcular, kendi sahasında aldıkları ilk galibiyetin coşkusunu taraftarlarla birlikte doyasıya yaşadı.

Haber: Fatma Altınok