Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor 1 puanı son dakikada kurtardı

TFF 2. lig kırmızı

TFF 2. lig kırmızı grubun 32.haftasında Dağılgan Stadyumunda Motolox 68 Aksaray Belediyespor ve Iğdır FK karşı karşıya geldi. Ev sahibi Aksarayspor, iyi bir mücadele ortaya koyduğu maçta 1 puanı uzatma dakikalarında aldı.

Ligin güçlü ekiplerinden Iğdır FK takımını konuk eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, güçlü rakibine karşı iyi bir mücadele sergiledi. İlk yarıda iki takım da gol arayışlarında bulundu. İki takım da bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken Iğdır FK’dan Süleyman Güneş’in çektiği şut direkten döndü. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ancak oynanan fubtol Aksaraylı futbolseverleri tatmin etmeye yetti.

İkinci yarıda da dirençli oyununu sürdüren siyah beyazlılar yine girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 54. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Doğan Ateş’in ortasıyla boş pozisyonda buluşan Emrah Taysi, kötü bir vuruşla topu dışarıya gönderdi. Ev sahibi siyah beyazlılar gol pozisyonlarından yararlanamazken Iğdır FK 72.dakikada aradığı golü buldu. Sol kanattan yapılan ortada arka direkte topla buluşan genç futbolcu Berkan Mahmut Keskin sağ ayağının içiyle yaptığı vuruşta golü buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Geriye düşmesine rağmen kırılganlık göstermeyip gol arayışlarını sürdüren Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 80.dakikada Ercan Yazıcı ile gole yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan kornerde iyi yükselerek vuruşunu yapan Ercan’ın kafa vuruşu üst direkten döndü. Son ana kadar gol arayışlarını sürdüren Aksaray ekibi aradığı golü 90+2’de buldu. Sol kenardan Hakan Özkan’ın ortasına iyi bir vuruş yapan Yasin Abdioğlu takımına 1 puanı getirdi. Aksaraylı taraftarları sevince boğan bu gol maçın son golü oldu ve maç 1-1 sona erdi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor bu beraberlikle puanını 39 yaparken 11’inci sıraya geriledi. Iğdır FK ise puanını 60 yaptı ve 3’üncü sıradaki yerini korudu.

Haber: Hakan Hidayet Deniz