Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAYLI GENÇLER BAKANLA ROBOT FUTBOL MAÇI YAPTI

İstanbul da gerçekleşen türkiye

İstanbul da gerçekleşen türkiye gençlik zirvesinde sunumyapan aksaray gençlik merkezi robotik kodlama ekibi robot futbol liginin tanıtımınıyaptı. 

gençlik ve spor bakanı osman aşkın bak’ın teşrif ettiği zirvedebakan bak aksaraylı gençlerle robot futbol maçı yaptı.

aksaray gençlik merkezinden bu tanıtıma hilal eŞmekaya,  gençlik lideri yasemin kutlucan, genç gönüllüleronur Çinar, kadir bozlar, sultan kaŞkaya ve ayşenur oruÇcu katıldı. bakan bak’’ Öncelikli olarak gençlerimizi tebrik ederim,6 ay içerisinde güzel birçalışma gerçekleştirmişler. kendi tasarladıkları robotları 3 boyutlu yazıcıdanimal edip futbol oynar hale getirmişler. gençlerimize fırsat verildiği takdirdene kadar güzel işler çıkarabileceklerini bizlere göstermişlerdir.’’ dedi.

genç gönüllü onur Çinar ‘’bizler aksaray gençlik merkezigönüllü gençler olarak 4 yıldır robotik kodlama çalışması yürütüyoruz. kod adi2023 kapsamında gençlik merkezine gelen 3 boyutlu yazıcı, çalışmalarımıza ivme kazandırdı.tasarladığımız robotları 3 boyutlu yazıcıda imal edip montajını yaptıktan sonrakodlayarak futbol maçı yapar hale getirdik. aksaray da bir arge merkezİ kurulduğutakdirde imza atacağımıza inanıyorum’’ dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Çin ile karşı karşıya!