Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın marka takımı! En üst ligin tozunu alıyor

Aksaray’ın gururu Kuzeyboruspor, Vodafone

Aksaray’ın gururu Kuzeyboruspor, Vodafone Sultanlar Ligi’nin heyecanla beklenen ikinci devresine antrenör Mehmet Nuri Bedestenlioğlu’nun liderliğinde hazırlandı. Takım, sezonun ilk devresinde gösterdiği etkileyici performansı, ikinci devrede de sürdürmeyi hedefliyor.

Hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak olan Sultanlar Ligi’nin ikinci devresinde Kuzeyin Sultanları, PTT karşısında kendi saha ve seyircisi önünde üç puan almayı amaçlıyor. İlk devrede Ankara’da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı, bu sefer kendi sahasında taraftarının önünde güçlü rakibi PTT’yi mağlup etmek istiyor.

Ligin ilk yarısını 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan Kuzeyboruspor, Sultanlar Ligi’nde adından sıkça söz ettirdi. Vakıfbank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’nin ardından dördüncü sıradaki yerini sağlamlaştırmayı başardı. Takım, bu başarıyı ikinci devrede de devam ettirerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Kuzeyboruspor Başkanı Bülent Karaman, Pazar günü Aksaray Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan PTT karşılaşmasını tüm voleybolseverlere davet ediyor. Maç biletleri şu adresten temin edilebilir: [Bilet Satışı](https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/vadofone-sultanlar-ligi-kuzeyboru-ptt-aksaray-spor-salonu/5922319)

Sporseverler, 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi heyecanla bekliyor. Kuzeyboruspor’a destek olmak isteyen herkesi Aksaray Spor Salonu’na davet ediyoruz. Haber: Ağustos GERÇE