tff 3.ligde mücadele edecek temsilcimiz aksarayspor’da 2020/2021 futbol sezonunda içtransferin yanında dış transferde yoğun mesai yaşanıyor.
siyah beyazlılarda transfer komitesinde genel kaptan İsagüzel transfer listesindeki isimlerle temasa geçerek aksaray’a davet etmeye başladı. transfer görüşmesi için aksaray’ailk çağrılan isimlerin arasında aksaray’ın evladı ve geçen yıl turgutluspor ile şampiyonlukyaşayan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu necmi Çoban oldu.
siyah beyazlılarda kulüp başkan uzman dr türkcan coşkunve transfer komitesi yaşayan 25yaşındaki sağ bek oyuncusu necmi Çoban ile yaptığı görüşme mutlu sonla noktaladı. aksaray’lıfutbolcu necmi Çoban 8 yıl aradan sonra yeniden futbola başladığı aksaray’a dönmenin mutluluğunu yaşadı.
kulüp başkanı uzman dr türkcan coşkun göreve gelmesiile aksaray dışında futbol oynayan başarılı isimleri takıma kazandırma hedefinin ilkgörüşmesini mutlu kapattı.
siyah beyazlıların dış transferde kadrosuna kattığı 25yaşındaki sağ bek oyuncusu necmi çoban 2005 yılında futbola aksaray eğitimspor’da başladı. başarılıfutbolu ve yeteneği ile 2012 yılında yozgat’a transfer olarak profesyonel futbol hayatı ile tanıştı.
futbol kariyerinde başarılı oyuncu , sorgun belediyespor, ankara adliyespor (Çankayaspor)ve payasspor ve son olarak turgutluspor’da futbol oynadı. bu sezon turgutlusporile 25 resmi maça çıkarken 1 kez de gol sevinci yaşadı. necmi Çoban tff 3 .ligde 144 resmi maçta , türkiyekupasında 6 kez ve bölgesel ligde ise 23 kez forma giyerek 173 kez yeşil zeminde ter döktü.
aksaray’ 8 yıl aradan sonra dönen başarılı futbolcu necmi Çoban; memleketimin takımına hizmet edeceğim için mutluyum. bu sene şehrin beklentisi büyük. geçen yılkaçan şampiyonluğu bu yıl inşallah taraftarımıza yaşatacağız. ben şampiyonluk yaşamak için geldim. geçen yıl turgutlusporile bu sevinci yaşadım. Şimdi memleketimde yaşamak istiyorum. transferimdeemeği geçenlere teşekkür ediyorum. her iki taraf için hayırlı olsun” dedi. busezon hedef büyük ve bu hedef doğrultusunda takımıma katkı sağlayacağım. heriki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.
haber: alİ ŞengÜl

