Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yapılan U15 grup elemelerinde Kayseri Erkiletspor şampiyon oldu

Aksaray’da düzenlenen U15 Türkiye

Aksaray’da düzenlenen U15 Türkiye şampiyonası 1.Grup eleme müsabakaları final maçı ile son buldu. Finalde Mersin Ormansporu 3-0 mağlup eden Kayseri Erkiletspor Aksaray grubunun şampiyonu olarak Türkiye dfinallerine katılmayı hak kazandı.

U15 Türkiye şampiyonası 1.Grup eleme final maçında Kayseri Erkiletspor ile Mersin Ormanspor Dağılgan 1’nolu sentetik sahada oynandı. Final mücadelesinde hakem Artuğ Kutlu yönetti.

Final mücadelesini Aksaray Gençlik ve Spor İl müdürü Aslan Yıldız, Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç ve Futbol il Temsilci Vekili Hamit Mavili birlikte izledi. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Kayseri Erkiletspor şampiyonluğa 3-0 gibi net skor ile uzandı.

Maç sonunda kupa töreni geçekleşti. Finali kaybederek ikincilik elde eden Mersin Ormanspor’a kupasını ASKF Başkanı Cavit Kılıç takdim etti. Şampiyon olan Kayseri Erkiletspor’a kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız verdi.

Kayseri Erkiletsporlu yöneticiler ve futbolcular Aksaray’da yapılan 1.grup eleme müsabakalarında birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Haber: Ağustos GERÇE