Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U17’de 5’inci hafta heyecanı başlıyor

Aksaray U17 Ligi’nin 5.

Aksaray U17 Ligi’nin 5. hafta maçları bugün oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.

5. haftada Dağılgan Spor Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşmalarda lider Eğitim Gençlikspor ligde 6 puan ile 5. sırada bulunan Ortaköyspor’u Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 15.00’de konuk edecek. Eğitim Gençlikspor kazanarak liderliğini sürdürmek isterken Ortaköyspor ise kazanarak play-off’lara kalmak istiyor.

Günün diğer karşılaşmasında ligde averajla ikinci sırada bulunan Anadolu Gençler Futbol Kulübü ligde 6 puan ve averajla 4. sırada bulunan Osmanlı 1453spor Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 17.00’de puan mücadelesi verecek.
U17 Grubu’nda 8 puan ile 3. sırada bulunan Ekecikspor bugün Gözlükuyuspor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 17.00’de oynayacaklar. Ekecikspor kazanarak liderle arasındaki puan farkını kaldırmak isterken, Gözlükuyuspor ise kazanarak üst basamaklara çıkmak istiyor.

Günün son karşılaşmasında ligde 4 puan ile 6. basamakta yer alan Aksaray 68spor Kulübü ile ligde henüz puanı olmayan Aksaraygücüspor Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 15.00’de 3 puan için sahaya çıkacaklar. Aksaray 68Spor Kulübü rakibini mağlup ederek üst basamaklara çıkmak, rakibi Aksaraygücüspor ise ligdeki ilk puanlarını almak istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe