Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U15’de heyecan sürüyor

Aksaray Amatör U15 Ligi’nin

Aksaray Amatör U15 Ligi’nin heyecan dolu mücadeleleri devam ediyor. 7. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 4 maç ile sahne alacak. Aksaray Dağılgan Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek karşılaşmalar, saat 14.00 ve 16.00’da başlayacak.

Ligin 6. haftasında lider durumda bulunan Ekecikspor, bugün saat 14.00’te Dağılgan 1 nolu sahada, 7. sırada yer alan 4 puanlı Yeşilovaspor’u konuk edecek. Ekecikspor, haftayı 3 puanla kapatmayı hedeflerken, Yeşilovaspor ise sürpriz bir sonuç peşinde.

Grupta 13 puanla ikinci sırada bulunan Anadolu Gençler takımı ise ligde son sırada yer alan Sultanhanıspor ile Dağılgan 2 nolu sahada saat 14.00’te karşı karşıya gelecek. Anadolu Gençler, liderlik şansını sürdürmeyi amaçlarken, Sultanhanıspor ise alt sıralardan kurtulmak için ilk üç puanını almak istiyor.

Üçüncü sırada bulunan Aksaray Belediyespor ise 11 puanla, 6. sırada yer alan Aksaraygücüspor’u Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 16.00’da konuk edecek. Aksaray Belediyespor, üç puan alarak üst sıradaki yerini korumayı hedeflerken, Aksaraygücüspor ise üst sıralara tırmanmak için galibiyet arayacak.

U15 Ligi’nin 7. haftasında son maç ise Aksaray 68spor ile Aksaray Eğitim Gençlikspor arasında olacak. Saat 16.00’da Dağılgan 1 Nolu Saha’da gerçekleşecek mücadelede, 10 puanla 4. sırada yer alan Aksaray 68spor galibiyet arayacakken, rakibi Eğitim Gençlikspor da 3 puanla tanışmak istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe