Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da U15 hafta içi programı belli oldu

Aksaray Amatör Küme U15

Aksaray Amatör Küme U15 programı bugün ve yarın oynanacak ikinci hafta maçları ile tamamlanacak. 9 takımın katıldığı karşılaşmalarda ilk haftayı lider kapatan Ekecikspor ilk haftayı bay geçen Sultanhanı takımını Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 18.30’da karşılaşacak. Grubun diğer karşılaşmalarında Aksaray 68spor ile Aksaraygücüspor, Aksaray Osmanlı ile Aksaray Belediyespor, ve Aksaray Eğitim Gençlikspor ile Anadolu Gençlerspor oynayacak. Yeşilovaspor bu haftayı bay geçen takım.

İlk haftayı galibiyetle kapatan ve averajla ikinci sırada yer alan Anadolu Gençler takımı bu hafta Eğitim Gençlikspor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da bugün saat 18.30’da karşılaşacak. Eğitim Gençlikspor ilk haftayı Yeşilovaspor ile 2-2 eşitlikle tamamlayıp bir puanın sahibi olmuştu.

İlk haftayı bir puanla kapatan Aksaray Belediyespor ilk haftayı mağlup kapatan Aksaray Osmanlıspor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20.00’de mücadele edecek.

U15 Ligi’nin son karşılaşması Perşembe günü Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20.00’de Aksaray 68spor ile Aksaraygücüspor oynayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz