Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Menemenspor mesaisi devam ediyor

Hafta sonunda deplasmanda İzmir’de

Hafta sonunda deplasmanda İzmir’de Menemenspor’la karşılaşacak olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor bu maçın hazırlıklarını şehrimizde sürdürüyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde Aksaray’daki tesislerinde devam ediyor. Hafta sonunda oynanan ve ligin güçlü ekiplerinden Somasporu 2-0 gibi net bir skorla mağlup eden Aksaray Belediyespor’da morallerde yerinde.

İlk yarının son dört haftasında oynayacakları sırasıyla deplasmanda Menemenspor, iç sahada Denizlispor yine deplasmanda Sarıyer ve Düzcespor ile oynayacağı müsabaka ile ilk devreyi tamamlayacak olan ekibimiz bu dört maça da final havasında bakıyor.

İlk yarının son dört haftasında oynanacak olan iç saha müsabakalarını yüzde yüz kazanmak ve deplasmanda da aynı şekilde puan veya puanlar alarak yoluna devam etmek isteyen Aksaray Belediyespor çalışmalarını da bu anlamda devam ettirmek istiyor.

Ligde 13 puanla ateş hattının hemen sınırında bulunan 68 Aksaray Belediyespor, deplasmanda Menemenspor karşısında galip gelmeyi de hesaplıyor.

Ligde her takıma karşı çok iyi mücadele edebileceklerinin altını çizen teknik direktör Şaban Yıldırım, Bu hafta sonunda Menemenspor ile oynayacakları karşılaşma da takıma güvendiğini de söyleyen Yıldırım, haftalar sonra galip gelen takımımızda yeniden galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pazar günü aldığımız galibiyeti anlamlandırmak adına deplasmanda da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe