Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Fenerbahçe heyecanı yaşanacak

Kuzeybopruspor- Fenerbahçe karşılaşacaklar Sultanlar

Kuzeybopruspor- Fenerbahçe karşılaşacaklar
Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol takımımız ligin 16. haftasında 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 15.30’da Aksaray Spor Salonu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Kuzeyboru Spor ile Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımları arasındaki oynanan karşılaşma için Aksaray’daki Fenerbahçeliler’de de büyük bir heyecan yaşanıyor.

Fenerbahçe Opet bu sezon Sultanlar Liginde oldukça başarılı sonuçlar alarak ligde 27 puanla 4. sırada yer alan Kuzeyboru Spor arasındaki karşılaşmayı da heyecanla bekliyorlar.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı bu sezon Sultanlar Liginde oldukça başarılı başlar çıkardı. Temsilcimiz Lig’de lider Vakıfbank, 2. sıradaki Fenerbahçe, 3. sıradaki Eczacıbaşı takımının ardından 4. sırada yer alıyor.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımının bu başarısı Aksaray’daki voleybol severler de oldukça heyecanlandırıyor, mutlu ediyor. Lig’de oldukça güçlü kadrosu ile iyi maçlar çıkaran Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya da ilgi oldukça fazla. Karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Bilet almak isteyen taraftarlar Maç bileti almak için:https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/vadofone-sultanlar-ligi-kuzeyboru-fenerbahce-opet-aksaray-spor-salonu/5971334 ( Link Bio’da adresinden alabilecekler.

Şehrimizdeki ve komşu illerdeki Fenerbahçeliler tarafından biletlere oldukça fazla ilgi var.

Pazar günü oynanacak karşılaşmayı TRT Spor Yıldız kanalı da canlı olarak yayınlayacak ve Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı aracılığıyla Aksaray’ımızın da tanıtımı voleybol ile spor ile bir kez daha dünyaya yansıtılmış olacak.

Haber: Ağustos Gerçe