Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da erkek futsal takımına yoğun ilgi!

Aksaray’da spora verilen önem

Aksaray’da spora verilen önem ve spor uygulamalarının sayısı her geçen gün artıyor. Okul sporları kapsamında yer alan “genç erkekler futsal takımı” sportif faaliyetler arasında yerini alırken, futsal takımına öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildiği görüldü.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, il içerisinde gerçekleşen sportif etkinliklerden ve bu etkinliklerin neler olduğundan bahsetmeye devam diyor. Aksaray’da eğitim öğretim hayatına devam eden öğrenciler,  eğitim hayatlarını sportif faaliyetlerle destekliyorlar. Okul sporları kapsamında öğrencilere; voleybol, futbol, tenis, hentbol, basketbol ve hentbol gibi çeşitli dallarda eğitim verilemeye devam ediyor. Eğitim hayatına sportif faaliyetlerle şekil vermek isteyen öğrenciler, okul sporlarına yönelime ağırlık verirlerken, sportif etkinlikleri hobi olarak değerlendiren öğrenciler de bulunuyor.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda okul sporları kapsamında verilen futsal eğitimine gösterilen ilginin yoğun olduğu görüldü. Bunun yanı sıra “genç erkekler futsal” takımı oluşturularak öğrencilerin kendi aralarında müsabaka yapmaları sağlanmış oluyor. Sporun ve sporcunun daima desteklendiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde öğrencilerin aktif biçimde katılım sağlayabileceği spor dallarının sayısının artmaya devam etmesi bekleniyor.

Haber: Ağustos Gerçe