Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da amatör heyecan başlıyor

Şampiyon takım direkt BAL’a

Şampiyon takım direkt BAL’a gidecek
2023-2024 amatör futbol sezonu öncesinde Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç Başkanlığındaki bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Futbol İl Temsilci vekili Hamit Mavili, Aksaray il hakem kurulu başkanı Emrah Altınsoy, Aksaray’daki amatör futbol kulüp başkanları ve yöneticileri uzun bir aradan sonra eksiksiz katıldı.
Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç; yaptığı açıklamada, “Aksaray geçtiğimiz sezon ev sahipliği yaptığı Türkiye şampiyonları ile örnek bir il oldu ve bunu hep beraber başardık. Yeni sezonda hem kendi yerel ligimiz hem de Türkiye şampiyonalarına yapacağımız ev sahipliği ile başarımızı devam ettirip hep beraber futbol aile olarak yeni güzelliklere imza atmak için mücadelemiz devam edecektir.
Bu sene ilk defa Aksaray’da 14 yıldır oynanan bölgesel ligde mücadele etmeyecek ve yerel ligimizde şampiyon olan takım direk adını BAL ligine yazdıracak” dedi.
2023-2024 amatör Eylül ayı içinde U 14 ligi heyecan başlayacak daha sonra ise Amatör ve alt gurup ligleri ile devam edeceğiz. Amatör lig kuralarını ise 14 Eylül tarihinde çekmeyi planlıyoruz dedi. Ağustos GERÇE