Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray okul sporları turnuvasında zafer kazanan okullar belli oldu!

Aksaray’da düzenlenen okul sporları

Aksaray’da düzenlenen okul sporları turnuvası heyecan dolu final maçlarıyla sona erdi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirilen futsal turnuvasında dereceye giren okullar büyük sevinç yaşadı.

Genç Erkekler kategorisinde Eskil Atatürk Anadolu Lisesi ve Eşmekaya Anadolu Lisesi, Yıldız Erkekler kategorisinde ise Eskil Ortaokulu ve Güneşli Ortaokulu, Aksaray’da düzenlenecek olan yarışmalara katılma hakkı kazandılar.

Etkinlikte derece elde eden okulları tebrik etmek için final maçı etkinliğine katılan Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, genç sporcuların performanslarından dolayı gururlu olduğunu belirtti. Turnuvanın, gençler arasında sporun ve rekabetin önemini vurguladığına dikkat çeken Kaymakam Bilgin, spora olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Okul sporları turnuvasının ardından ödül töreni düzenlenerek dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları takdim edildi. Öğrenciler, bu deneyimin kendileri için unutulmaz ve motivasyon verici olduğunu dile getirdi.

Turnuvaya katılan tüm okulları ve genç sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Ağustos Gerçe