Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray, Mercedes Benz de Şampiyon Boyahane

Mercedes Benz de halı

Mercedes Benz de halı saha futbol turnuvası sona erdi

Mercedes Benz de Şampiyon Boyahane

Mercedes Benz Aksaray Kamyon fabrikası ile Türk Metal Sendikası Aksaray şubesinin ortaklaşa düzenlediği ve Mercedes Benz Aksaray kamyon Fabrikasında bulunan bölümlerin oluşturduğu takımların karşılaştığı hal saha futbol turnuvasında Boyahane takımının şampiyonluğu ile sona erdi.

Cumhuriyetin 100’ncu yüzyılı adı verilen halı saha futbol turnuvasında takımlar önce dört gruba ayrıldılar. Grupta ilk iki sıraya giren takımlar çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek finalden sonra da tek maçı eleminasyon kuralına göre müsabakalar oynandı.

Karşılaşmalar Mercedes Benz Aksaray kamyon fabrikasında bulunan halı sahada oynandı. Karşılaşmada Fabrikada çalışan işçiler futbol oynadılar.

Oynanan müsabakaların ardından Boyahane takımı ile Altyapı Şaşi perçin takımları finale kaldılar.

Dün akşam da turnuvanın final müsabakası oynanandı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada Boyahane takımı rakibini attığı tek golle 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Boyahane takımı ve diğer takımların kupa ve madalyaları Türk metal Sendikası Başkanı muhterem Taşdemir ile Mercedes Benz Kamyon fabrikasında görevli müdürler tarafından verildi.

Mercedes Benz Kamyon fabrikasında oynanan final müsabakasından önce Veteranlar karşılaşması yapıldı. O karşılaşmayı da İK Müdürü Ender Pak ve Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Muhterem Taşdemir ve yöneticiler katıldılar.

Karşılaşmayı 5-6 ile Ender Pak’ın takımı kazandı. Haber: Ağustos GERÇE