Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, Karaman deplasmanında kazanmak istiyor

Aksaray Belediyespor, ligin 5’nci

Aksaray Belediyespor, ligin 5’nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Karamanspor FK müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde oynadığı 4 müsabakada 1 galibiyet, bir mağlubiyet ve iki de beraberlik alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde 5 puanla 9’ncu sırada yer alıyor. Aksarayspor ligin ilk haftasında olduğu gibi deplasmanda kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
68 Aksaray Belediyespor futbol takımında eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 15.30’da Yeni Karaman stadyumunda karşılaşacağı rakibinden 3 puanı alıp gelmenin hesaplarını yapıyor.
Buna karşılık ise ligde oynadığı 4 müsabakanın sonunda galibiyetle tanışamayan Karaman FK, iki beraberlik iki de mağlubiyet alarak ligde 2 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.
Karamanspor, Aksaray Belediyespor karşısında sahasında ilk galibiyetini almanın hesaplarını yaparken, Aksaray Belediyespor ise ligde oynadığı yere sağlam basan futbolu ve rakibe oyununu kabul ettiren yapısını Karaman deplasmanında da tekrar etmek istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda İskenderunsporu 1-0 mağlup ettikten sonra oynadığı son üç lig maçında galip gelemeyen Aksarayspor, Karaman deplasmanında kazanmak istiyor.
Teknik direktör Önder Karaveli, takımı Karaman deplasmanında oynanacak olan karşılaşmaya konsantre etmeye çalışıyor. Futbolcularına iç saha dış saha fark etmeksizin galip gelmenin hesaplarını yaptırıyor ve bu yönde oyun kurgusunu da oluşturuyor.

Haber: Ağustos Gerçe