Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray görme engelliler sporunda gurur kaynağı; Kulüp Futsal Takımı 3. Oldu

Aksaray Görme Engelliler Spor

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen “100’üncü Yıl Zafer Kupası” ve “100’üncü yıl Cumhuriyet Kupası” müsabakalarına katılım sağladı. Aksaray ilini temsilen katılım sağlayan Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı, müsabakalar sırasında önemli başarı elde ederek Cumhuriyet’in 100’üncü yılında da adından söz ettirdi.

Ülke genelinde 19 takımın katılım sağladığı turnuvayı namağlup tamamlayan Aksaray temsilcileri, yarı finale yükselmesinin ardından etkili oyununu sergileyerek turnuvada adını üçüncülüğe yazdırdı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ve yine cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda düzenlenen bu anlamlı turnuvada yer alarak aldığımız kupa ile İlimizi layıkıyla temsil ettik. Turnuvanın Gol krallığı da kulübümüzün genç yeteneği Emirhan Irk’ın olurken sporcumuz her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada adından gene çokça söz ettirmiştir. Bu turnuvayı anlamlı kılan bir başka güzel durum ise yıllardır futsal ekibimiz için uğraş veren ve son turnuvada oynadığı futbol ve takım kaptanlığı ile bizlere örnek olan Yusuf Çıtak hocamız futsal hayatında oyuncu kariyerine nokta koyarak jubilesini yapmıştır. Kendisine yürekten teşekkür eder katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız. Kulübümüzün kuruluşunun onuncu yıl dönümünde aldığımız bu anlamlı başarının devamının geleceğini geçmişteki başarılarımız kanıtlamış oldu. Bu süreçte bizlere her anlamda destek veren tüm gönül dostlarımıza, Futsal Takımımız oyuncuları ve teknik ekibimize yürekten teşekkür ederiz. Yeni sezonda yeni başarılar yaşamak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe