Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ödül Töreninde Duygusal Anlar!

Voleybol, Masa Tenisi ve

Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç turnuvalarında kazananlar ödüllerini aldı. Mine Nur Uysal’ın anısına dokunaklı bir vefa gösterisi gerçekleştirildi.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yurtlar arası spor turnuvaları ödül töreni, duygusal bir atmosferde gerçekleşti. Voleybol, masa tenisi ve satranç dallarında birinci olan öğrenciler, ödüllerini Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın elinden aldı. Ancak törende, Alime Hatun Kız Yurdu’ndan öğrenciler, geçtiğimiz haftalarda elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Mine Nur Uysal’ı unutmadı. Öğrenciler, duygusal bir vefa gösterisiyle Mine Nur Uysal’ın anısına sahada pankart açarak seni unutmayacağız Mine Nur Uysal diyerek duygu dolu anlar yaşattılar.

Törende yaşanan bu dokunaklı anlar, tüm katılımcılarda derin duygular uyandırdı ve birlikte duygusal bir an yaşanmasına sebep oldu.

Ödül töreni, kazananların ödüllerini almasının ötesinde, bir topluluk olarak dayanışmanın ve vefanın önemine dair anlamlı bir örnek sergiledi. Mine Nur Uysal’ın arkadaşları tarafından gösterilen bu vefa örneği, tüm katılımcılarda duygusal bir etki bıraktı ve birlikte yaşanan bu anlar, insanların birbirlerine olan desteğini ve dayanışmasını artırdı. Haber: Ağustos GERÇE