Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un yeni sezon kampı başladı

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Kızılcahamam’da kampa girdi. Siyah- beyazlı takımın kampı dün başladı.

Aksaray Belediyespor’un Kızılcahamam kampı 10- 22 Temmuz 2023 tarihleri arasında 12 gün sürecek. Kamp kadrosunda 20 futbolcu ve teknik heyet ile çalışanlar yer alacak.

Aksaray Belediyespor’un Kızılcahamam kamp kadrosunda teknik direktör Önder Karaveli, Yardımcı Antrenörler Serdar Hoşcan ve Uğur Tülümen,  Atletik Performans Antrenörü Burak Ulu, Kaleci Antrenörü Erdal Konukoğlu yer alacak.

Siyah- beyazlı takım kampa giderken alt yapıdan üç ismi de listeye aldı. Aksaray Belediyespor alt yapısından Resul Kerim İnceöz, Şammas Barlin ve Furkan Aygün’de yer alacak.

Kamp kadrosunda iç transfer de anlaşma sağlanan Alpay Aldemir, dış transferde anlaşma sağlanan Batman Petrolspor’dan kaleci Cihan Şentürk, Zonguldak Kömürspor’dan stoper Emrah Taysi ve Belediye Derincespor’dan sol kanat oyuncusu Bertuğ Başdemir gibi isimler yer alacak.

Aksaray Belediyespor yönetimi kadro da yer alan oyuncuların prensipte anlaşma sağlandığı, resmi imzalar atıldıkça oyucuların spor kamuoyu ile açıklamaya devam edecekleri de belirtildi.

Siyah- beyazlı temsilciler Kızılcahamam kampında teknik direktör Önder Karaveli tarafından fizik, kondisyon ve güç çalışması yapması bekleniyor. Aksaray Belediyespor Kızılcahamam kampının son gününü bir de hazırlık kampıyla tamamlaması da bekleniyor.

Haber: Fatma Altınok