Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesporun süper ligdeki rakipleri belli oldu

Aksaray Belediyespor kadın hentbol

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı 3 yıl aradan sonra yeniden kadınlar hentbol süper ligine yükseldi. Aksaray Belediyespor geçtiğimiz sezon yaşadığı Türkiye Gençler şampiyonluğunun ardından bu sezonda o takıma yapılan takviyelerle Süper lige yükselmeyi başardı. Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımının başında uzun yıllardır Muhiddin Kılınç ve ekibi görev yapıyor.
SÜPER LİGDEKİ RAKİPLERİMİZ
Aksaray Belediyespor’un süper ligdeki rakipleri Aksaray Belediyespor ile birlikte Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor (Antalya)İzmir Büyükşehir Belediyespor, Yalıkavakspor (Muğla), Üsküdar Belediyespor (İstanbul) Yeni Mahalle Belediyespor (Ankara), Tekirdağ Süleyman Paşa spor, Görele Belediyespor (Giresun), Anadolu Üniversitespor (Eskişehir), Ada Sokağıspor (Adana) Bursa Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecekler.
SÜPER LİG BAŞLAMA TARİHLERİ AÇIKLANDI
Kadınlar Hentbol Süper ligi 26-27 Ağustos’ta oynanacak müsabakalarla başlayacak.
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada 2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkekler Süper Lig müsabakalarının 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacağı belirtilip, Süper Ligde yer alacak takımlar açıklandı. 12 takımın mücadele edeceği ligde son iki sırada yer alan takımlar 1.lige düşecek. Haber: Avni KURU