Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un maçı canlı yayınlanacak

Türkiye 2’nci liglerinde müsabakalar

Türkiye 2’nci liglerinde müsabakalar bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak. Ligde şehrimizi kırmızı grupta temsil edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un 27 Ağustos 2023 Pazar günü saat 17’de İstanbul’da Eyüpspor stadında oynayacağı İskenderunspor müsabakası İskenderunspor kulübünün resmi youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yayınla ilgili olarak bir açıklamada bulunan İskenderunspor kulübü, TFF 2. Lig’in birinci haftasında 68 Aksarayspor ile 27 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da oynayacağımız müsabaka, İskenderunspor A.Ş. resmi Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacaktır. Tüm taraftarlarımıza önemle duyurulur denildi.

İskenderunspor youtube kanalının yayınlayacak olan müsabakayı karşılaşmayı izlemek için stadyuma gidemeyen Aksaraylı ve İskenderunsporlu taraftarlar da izleme imkanı bulacaklar.

Bu arada Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un İskenderunspor müsabakasının canlı yayınlanması ile birlikte bu sezon Aksaraysporlu taraftarlar hazırlık maçları da dahil ilk kez takımlarını canlı yayınla da olsa izleme imkanı bulacak. Haber: Ağustos GERÇE