Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un Derince maçı kamp kadrosu belli oldu

Motolux 68 Aksaray Belediyespor,

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Pazar günü saat 16.30’da deplasmanda Kocaeli’de Belediye Derincespor ile ligin 3.haftasında karşı karşıya gelecek.

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’un Belediye Derincespor ile yapacağı karşılaşmanın 22 kişilik kadrosu belli oldu. Siyah –beyazlı takımımız Cuma sabah saatlerinde Aksaray’dan ayrılacak Kocaeli’ye ulaştı. Takımımız Belediye Derincespor ile oynayacağı 3’ncü hafta karşılaşmasının hazırlıklarını Gölçük’te yapıyor.

Cuma akşamı Gölçük’e ulaşan siyah beyazlı takımımız Gölçük’te teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde bir antrenman yaptı. Takımımız bu akşam saatlerinde son ter antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Aksaray Belediyesporun kamp kadrosun da açıklandı. Siyah beyazlı takımımız da kadro da yer alan futbolcular şöyle; kaleciler Emre Satılmış ve Ogün Karakaya defans oyuncuları Emrah Taysi, Ercan Yazıcı, Bedirhan Özyurt, Oğuzhan Açıl, Uğur Aygören, Erol Zöngör, Hakan Özkan, Osman bayrak, Orta saha oyuncuları Doğan Ateş, Abdüssamed Karnuçu, Cihan Aydın, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Serkan Gürses, Recep Türköz,  forvet oyuncuları Şahin Fıstıkçı, Alpay Aldemir, Yasin Abdioğlu, Furkan Aygün, Ali Küçik yer aldılar. haber: Ağustos GERÇE