Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESPOR’DAN TEŞEKKÜR

aksaraybelediyespor yönetimi yaptığı açıklamada;

aksaraybelediyespor yönetimi yaptığı açıklamada;

“haftaiçi takımımıza maddi destek sağlayan başta valimiz sayın ali mantı ve belediyebaşkanımız haluk Şahin yazgı beyler olmak üzere emniyet müdürümüz ali karabağve Özel İdare genel sekreterimiz ramazan altundağ beyin birlik ve beraberlikadına oyuncularımızın en üst düzeyde performans sağlaması için atmış olduklarıadımlara teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk kupasını allah’ın izni ileaksaraya getireceğiz.
ayrıca;valimize,belediye başkanımıza, milletvekillerimize,şehrimizinileri gelen iş adamlarında teşekkür’ü bir borç bilir bu şampiyonluğu baştaonlar olmak üzere,68 gençlik taraftar grubuna, siyasilere, basın mensuplarına, sanayicisine,iş adamına, esnafına, berberine ,sivil toplum örgütlerine, öğrencisine, sağlıkçısına,muhtarına, aksaraydaki bütün amatör takımlara, askf’ye, öğretmenine, adınısaymadığımız her kesime her kese velhasıl bütün aksaray’ımıza hediye etmekistiyoruz. lütfen bu takımı yalnız bırakmayın şampiyonluk birlik veberaberlikten geçer işte aksaray olmanın aksarayspor lu olmanın tam zamanıpazar günü kırıkhan maçında aksarayspor’u cümle aleme gösterme zamanı mersintakımları birlik olmuş üzerimize oynuyormuş görelim el mi yaman aksaray mıyaman gün birlik zamanı.
ayrıca;
hafta sonu oynan arsuz karaağaç maçında teknikheyetimiz başta olmak üzere oynayan ,oynamayan bütün oyuncularımızagalibiyetten dolayı kutluyor, teşekkür ediyoruz. bu yürekli inançlı azimli oyuncularımızbizi şampiyon yapacak buna şehir olarak her kes inanmaktadır.
bu maç bizim artık çıkış maçımızdır. ayrıca soğukdemeden sıcak demeden uzak yakın demeden takımını destekleyen bütüntaraftarlarımıza 68 gençlik taraftar grubuna teşekkür ediyoruz.
haftaya kırıkhan maçında on ikinci adamlarıntamamını statta görmek istiyoruz. yolun sonu şampiyonluk diyorsak pazar günüstatta buluşalım birliktelik nasılmış dosta düşmana gösterelim. geçmişi unutupsahadaki yerimizi alalım” ifadelerini kullandı.

haber merkezi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Yaklaşan Paris Olimpiyatları öncesinde tüm
Sıradaki Haber Paris Olimpiyatları Heyecanında Türkiye’yi Kaç Sporcu Temsil Edecek