Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan ligde üst üste 2 galibiyet sonrası takım özgüven tazeledi

Türkiye 2. ligi kırmızı

Türkiye 2. ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 21. haftasında deplasmanda Uşakspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 26 yaptı ve ligde 10’ncu basamağa kadar yükseldi.
Aksaray Belediyespor Uşak deplasmanında 17. ve 25. dakikada Yasin Abdioğlu ve 49. dakikada Cengiz Öktün’ün attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Aksaray Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 26 yaptı ve ligde 19 takımın bulunduğu ligde tam orta sırada yer alarak 10’ncu sıradaki yerine yerleşti.

İLK KEZ AVERAJINI DÜZELTTİ

Siyah-beyazlı Aksaraylı temsilcisi ligde oynadığı son iki maçı üst üste kazanarak hanesine 6 puan yazdırmayı başardı. Aksaray Belediyespor bu sezon ligde 20 maç oynadı. Bu maçlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8’de mağlubiyet aldı. Aksaray Belediyespor bu sezon ilk defa gol averajı olarak artıya geçti ve attığı 18 gole karşılık kalesine 17 gol gördü ve artı 1 gol averajıyla sıralamada yer aldı.

DEPLASMANDA GOL YEMENDEN KAZANIYOR

Aksaray Belediyespor ligdeki 7’nci galibiyetini alırken bu galibiyetini 4 tanesinde deplasmanda almış oldu. Siyah-beyazlı temsilcimiz deplasmanda aldığı tüm maçlarda kalesinde gol görmeden galip geldi. Siyah-beyazlılar ligin ilk haftasında İskenderunspor’u 1-0 daha sonra Menemenspor’u Sarıyer’i aynı sonuçlarla 1-0 geçerken son olarak da Uşakspor deplasmanından 3-0’lık galibiyet alarak gol yemeden deplasmanda 12 puan toplamayı başardı.

SALI GÜNÜ DERİNCE MESAİSİ BAŞLIYOR

Aksaray Belediyespor’da pazartesi gününü izinli olarak geçirecek ve Salı gününden itibaren hafta sonunda oynanacak olan Belediye Derincespor müsabakasının hazırlıkları başlayacak. Belediye Derincespor müsabakası 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Aksaray’da oynanacak. Ligin ilk yarısında Derince’de oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.

ALT SIRALARDAN UZAKLAŞTI

Grubumuzda Aksaray Belediyespor 26 puanla 10’ncu sırada yer alırken Karaman Spor 25 puanla 11. sırada, Düzce Spor aynı puanlı 12. sırada, Etimesgut Belediyespor 24 puanlı 13. sırada, Fethiye Spor 23 puanlı 14. sırada, Sarıyer 20 puanlı 15. sırada yer alıyor.

19 puanlı Denizli Spor, 18 puanlı Belediye Derincespor, 13 puanlı Arnavutköy Belediyespor ve 5 puanlı Uşak Spor ise küme düşme potasında bulunuyor.

Siyah beyazlı temsilcimiz küme düşme Potasının tam 7 puan üzerinde yer alması da taraftarlarda derin bir nefes almasına sebep oldu. Aksaray Belediyespor Cumartesi günü de Belediye Derincespor karşısında galip gelerek bu haftaları 3’er puanla geçip ligin sonlarına doğru rahat bir nefes almanın da hesaplarını yapıyor.
Siyah beyazlı temsilcimizin topladığı bu puanlarla playoff grubuna girme adına da aklına başka şeyler de gelmeye başladı.

Haber: Ağustos Gerçe