Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan altın değerinde galibiyet

Stat: Maltepe Hasan Polat

Stat: Maltepe Hasan Polat
HAKEMLER: Berkay Çetin, Oğuz Akyüz ve Metin Yalçın
SARIYER: Philipp Angeler, Sedat Dursun, Barış Başdaş, Tarık Çamdal, Oğuz Çetinkaya, Berkay Doğan (Dk. 84 Fatih Solmaz), Atakan Müjde (Dk. 73 Uygar mert Zeybek), Cuma Menize (Dk. 62 Caner Doğan), Saruhan Fındıkçı (Dk. 84 Baran Engül), Taha Dönmez forvette ise Umut Bulut
68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Hakan Özkan, Doğan Ateş (Dk. 53 Abdussamed Karnucu), Atamer Bilgin (Dk. 77 Serkan Gürses), Recep Türköz (Dk. 53 Fatih Somuncu), Osman Bayrak (DK. 90+2 Emrah taysi), Ali Küçik (Dk. 77 Alpay Aldemir) Yasin Abdioğlu
GOLLER: Dk. 68 Yasin Abdioğlu (Penaltı)
SARI KARTLAR: Atakan Müjde, Oğuz Çetinkaya, Taha Dönmez, Barış Başdaş, (Sarıyer)Osman Bayrak (Aksaray)
KIRMIZI KARTLAR: Yok
Aksaray Belediyespor ligin 17’nci haftasında deplasmanda Sarıyer’i 68’nci dakika da Yasin Abdioğlu’nun penaltıdan attığı golle -0 mağlup ederek deplasmandan altın değerinde 3 puanla döndü. Siyah- beyazlı temsilcimiz deplasmanda Sarıyer önünde aldığı galibiyetle haftayı 3 puanla tamamlarken puanını da 19 yaptı ve ligde 12’nci sıraya kadar yükselirken küme düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkını da 5’e kadar çıkarmayı başardı.
Aksaray Belediyespor sahasında Denizlispor’a 1-0 mağlup olduktan sonra moralleri düzeltmek ve düşme hattından uzaklaşmak için çıktığı Sarıyer deplasmanında rakibini tek golle geçerek haftayı 3 puanla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
İstanbul’da Aksaraysporlu taraftarlarında destek verdiği ve yalnız bırakmadığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Aksaray Belediyespor ilk yarıda baskılı oyununu gole çeviremedi.
İkinci yarıda da baskılı oyununa devam eden temsilcimiz Yasin Abdioğlu ile kazanılan serbest vuruşta top direkte patladı ve oyuna geri döndü. Dakikalar 68’i gösterdiğinde kazanılan kontra atakta Ali Küçik rakip ceza alanında düşürüldü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yasin Abdioğlu topu filelere gönderdi. Golden sonra Aksaray Belediyespor önce Alpay Aldemir ile ardından da Yasin Abdioğlu ile yüzde yüz iki gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Karşılaşmayı Aksaray Belediyespor 1-0 kazanarak derin bir nefes alıp düşme hattından uzaklaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Aksaray Belediyespor bu sezon aldığı 5 galibiyetin 3’ünü deplasmanda, İskenderunspor, Menemen spor ve Sarıyer takımlarını aynı skorlarla 1-0 mağlup ederek almayı başardı.

Haber: Avni Kuru