Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları ne zaman başlıyor?

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2.ligi sezon hazırlıklarına ne zaman başlıyor? Aksaray Belediyespor da kimler kalıyor, kimler gidiyor? yeni sezonda hedef ne?

Motolux 68 Aksaray Belediyespor,

68 Aksaray Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Geçtiğimiz sezon Türkiye İkinci Ligi’nde mücadele eden ve ligi 42 puanla orta sıralarda tamamlayan temsilcimiz, yeni sezonda daha üst sıraları hedefliyor.

68 Aksaray Belediyespor, geçtiğimiz sezon Türkiye İkinci Ligi’nde orta sıralarda yer alarak hedefine ulaşmıştı. Yeni sezonda ise hedeflerini yükselten siyah-beyazlı ekip, playoff oynamak ve bir üst lige çıkmak için hazırlıklara başladı. Takımın sportif direktörü Yakup Ateş liderliğinde, teknik direktör arayışları ve kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sportif direktör Yakup Ateş’in yönetiminde oluşturulan transfer komitesi, bugüne kadar birçok futbolcu ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin sonuçlarının 24 Haziran’dan itibaren imzalarla netleşmesi ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Yeni sezon öncesinde takımın teknik direktörü ve oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar titizlikle devam ediyor.

Aksaray Belediyespor’un hedefi, yeni sezonda daha üst sıralarda yer almak ve playoff oynamak. Bu hedef doğrultusunda, kulübün kurumsal yapısına uygun bir futbolcu kadrosu ve teknik heyet oluşturulacak. Transfer görüşmeleri ve kadro planlamaları bu hedefler doğrultusunda yapılıyor.

Kulüp, sponsorluk görüşmeleri ve forma reklamları konusunda da aktif bir şekilde çalışıyor. Takıma sponsor olacak firmalarla görüşmeler sürerken, yeni sezonda takımın ismi ve forma reklamları konusundaki belirsizlikler de bu görüşmeler sonucunda netleşecek.

Antrenman tesislerinde de yenileme çalışmaları devam eden Aksaray Belediyespor, yeni sezona hazır bir şekilde girmeyi planlıyor. TOKİ’de bulunan tesislerin çimlerinin yenilenmesi ve diğer yenilikler ile takım, yeni futbolcu ve teknik heyetle birlikte sezon hazırlıklarını tamamlayacak.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği ikinci ligdeki ilk sezonunda ligi orta sıralarda tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor, bu sezon daha üst sıraları hedefleyerek başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor. Yeni sezonda üçüncü ligden gelen takımlar ve birinci ligden düşen takımlarla mücadele edecek olan ekip, taraftarlarının desteğiyle başarılı bir sezon geçirmeyi planlıyor.

Hakan Hidayet Deniz

TFF 2. Ligin başlamasına az
Sıradaki Haber TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta en değerli takımlar belli oldu: Aksarayspor ilk 3’te!