Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da tek düşünce kayıpsız geçmek

    Aksaray Belediyespor’da

 

 

Aksaray Belediyespor’da tek düşünce kayıpsız geçmek

Türkiye 3’ncü ligi 3’ncü grubunda hafta sonunda 32. hafta karşılaşmaları 7 Mayıs 2023 Pazar günü oynanacak. Grupta 66 puanlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Bursa Yıldırımspor‘u konuk edecek.

Aksaray Belediyespor, Bursa Yıldırımspor engelini aşarak adeta kendi göbeğini kendisi kesmek istor. Aksaray Belediyespor’da akıllar, düşünceler ve tek hedef hafta sonunda oynanacak Bursa Yıldırmspor karşılaşmasını kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Siyah-beyazlı temsilcimiz bu karşılaşmanın hazırlıklarına geçtiğimiz haftanın perşembe gününden bu yana devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde çalışmalarına devam eden siyah-beyazlı temsilcimiz ligde kalan üç hafta öncesinde takipçisi 63 puanlı Kepez Belediyesporun önünde hem üç puan avantajı hem de ikili averaj avantajı ile liderlik koltuğunda bulunuyor.

Aksaray Belediyespor ligin kalan haftalarında önce hafta sonunda Bursa Yıldırımspor‘u konuk edecek. Ardından 16 Mayıs 2023 Salı günü deplasmanda Tokat Erbaasporla karşılaştıktan sonra yine hafta sonunda 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Efeler 09spor ile karşılaşarak ligi tamamlayacak.

Aksaray Belediyespor’da hafta sonunda oynanacak olan Bursa Yıldırım spor müsabakası öncesinde herhangi bir sakatlık ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımda moraller üst seviyede, şampiyonluğa inanan kadro Bursa Yıldırım engelini de kayıpsız aşarak hedefine ulaşmak istiyor.

Futbolcular da Aksaray Belediyespor’un şampiyonluğunun coşkusu havası ve duygusu yaşanıyor. Kendisine güvenen temsilcimiz Yıldırımspor karşısında da taraftarlarının desteğiyle bu müsabakayı kayıpsız geçmek istiyor. Haber: Fatma ALTINOK