Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da sakatlıklar can sıkıyor!

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 11’nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor müsabakasının hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor.

Aksaray Belediyesporda sakatlar kervanına 3 oyuncunda daha katılması oynanacak olan lig ve kupa maçı öncesinde can sıkıntısına neden oldu. Siyah- beyazlı ekipte Mert Miraç Altıntaş, Ercan Yazıcı ve Şahin Fıstıkçı sakatlığından dolayı takımda görev alamıyordu. Şimdi bu futbolculara Doğan Ateş, Abdussamed Karnucu ve Recep Türköz’de ilave oldu.

Sakat oyuncu sayısının 6’ya yükselmesi daha ilk maçında takımın başında görev alacak olan teknik direktör  Şaban Yıldırım ve ekibinin moralini bozsa da, teknik direktör Yıldırım, takımı toparlayıp ligde ve kupada iyi sonuçlar almak için takım için birer olmak üzere yoğun mücadele veriyor.

Aksaray Belediyespor, Cumartesi günü saat 14’de Bursa’nın İnegölspor takımı ile yapacağı karşılaşma için cuma sabahı Aksaray’dan Bursa’ya hareket edecek. Siyah- beyazlı takımımızda Doğan Ateş sakatlığından dolayı kadroda yer almayacağı kesinleşti. Takımımızda Recep Türköz ve Abdussamed Karnucu’nun ise kadroya girmesinin zor olduğu belirtildi.

Aksaray Belediyespor Cumartesi günü saat 14’de İnegölspor ile 11’nci hafta müsabakasını yaptıktan sonra İstanbul’a geçecek.

Takımımız İstanbul’da 2’nci ligde mücadele eden bir takımın tesislerinde çalışmalarına devam edecek. Aksaray Belediyespor, 31 Ekim 2023 Salı günü saat 14’de Ziraat Türkiye Kupasında süper lig ekibi Kasımpaşaspor’la 3.tur müsabakası oynayacak. Karşılaşma A spor televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Haber: Ağustos GERÇE