Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da sakatlık şoku!

Motolux 68 Aksarayspor 7

Motolux 68 Aksarayspor 7 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15.30’da İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma için bu sabah Aksaray’dan ayrılan takımımız karayolu ile kamp yapacağı otele ulaştı.

Kampta yapılan açıklamada, Takımımız deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediye Spor maçı için kamp yapacağı otele ulaştı. Sakatlıkları bulunan stoper Ercan Yazıcı ve santrfor Şahin Fıstıkçı kadroda yer almazken Çarşamba günü idmanda sakatlanan ve tedavileri süren kanat ve santrfor Ali Kuçik ve  stoper Emrah Taysi’nin durumları maç günü netleşecek denildi.

Aksaray Belediyespor’da sezon öncesinde kanat oyuncusu Mert Miraç Altıntaş’ta sakatlanmış ligin ilk yarısını kapatmıştı.

Ali Küçik ve Emrah Taysi’nin sakatlıkları teknik heyetin canını sıkarken, bu iki oyuncunun maç saatine yetiştirilmesi için teknik direktör Önder karaveli sağlık ekibini sıkı sıkı uyardı.

Aksaray Belediyespor deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Haber: Ağustos GERÇE