Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da Menekşe ile yollar ayrıldı

Geçtiğimiz sezon 68 Aksaray

Geçtiğimiz sezon 68 Aksaray Belediyespor ile anlaşan sportif direktör Hakan Menekşe ile yollar ayrıldı.

Hakan Menekşe Aksaray Belediyespor geçtiğimiz sezon gelmişti. Sportif direktör Hakan Menekşe’nin oluşturduğu kadro Aksaray Belediyespor şampiyon olarak ligi tamamlamıştı.

Aksaray Belediyespor yönetimi aldığı kararla Türkiye ikinci Ligi’nde de sportif direktör olarak yoluna Hakan Menekşe ile devam etme kararı almıştı. Ancak yaşanan gelişmeler ve fikir ayrılıkları nedeniyle Aksaray Belediyespor yönetimi ile sportif direktör Menekşe arasındaki ipler koptu ve Hakan Menekşe ile Aksaray Belediyespor‘un sözleşmesi sona erdi ve yollar ayrıldı.

Şimdi Türkiye ikinci Ligi kırmızı grubunda mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor‘da yeni Sportif direktörü kim olacağı merakla bekleniyor.

Takımımız Kızılcahamam’da üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kamp çalışmaları çerçevesinde teknik direktör Önder Karaveli’nin de görüşü alınarak takıma bir Sportif direktörün gelmesi bekleniyor.

Bu arada Aksaray Belediyespor yönetimindeki Necdet Aktaş genel kaptanı görevine getirildi. Aktaş,  takımda ile yönetim arasındaki bağlantıyı duruyor. Haber: Ağustos GERÇE