Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor

Aksaray Belediyesporun Kızılcahamam’da devam

Aksaray Belediyesporun Kızılcahamam’da devam eden lig hazırlıklarının ikinci etabı devam ediyor. Günde çift antrenmanla lige hazırlanan Aksaray Belediyespor, teknik direktör Önder Karaveli ve ekibinin lig için oluşturmak istediği kadro ve oyun yapısını hazırlamaya devam ediyor.
İlk etap çalışmasını 10-22 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapan Aksaray Belediyespor ikinci etap çalışmasını da 24 Temmuz- 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kızılcahamam’da Elit Otelde devam ettiriyor.
Aksaray Belediyespor, Türkiye 2.ligindeki ilk sezonunda yoluna Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ve ekibi ile yola çıktı. Siyah- beyazlılar ligde iddialı ve oyuna hükmeden, kazanmak için 90 dakika boyunca varını yoğunu ortaya koyacak bir takım oluşturmak istiyor.
Aksarayspor’da gerek oyunsal olarak gerekse hal ve hareket olarak takıma uygun oyuncularla yola devam etmek isteyen Teknik direktör Önder Karaveli antrenmanlarda oyunculardan isteği oyunu ve taktiğin uygulanmasını isterken diğer yandan da takımının rakibin kim olursa olsun ister iç sahada isterse deplasman farketmeksizin kazanmak için varını yoğunu ortaya koyacak bir takım oluşturmak istediğini belirtti.
Aksaray Belediyespor Kızılcahamam’daki ilk hazırlık maçını Ankara’nın liglerdeki tecrübeli takımlarından Gençlerbirliği ile yapması bekleniyor.
Bu arada Aksarayspor camiası da 2.ligde bu sezon ilk defa mücadele edecek Aksaray Belediyesporu merakla beklemeye başladı. Özellikle Beşiktaş’ın kültürü ve tecrübesi ile yetişen Önder Karaveli ve ekibinin ise takım için oynatacağı oyunu da beklemeye başladılar. Haber: Ağustos GERÇE