Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da, Etimesgut mesaisi sürüyor

Aksaray Belediyespor 25 Şubat

Aksaray Belediyespor 25 Şubat 2024 Pazar günü Ankara’da Etimesgut Belediyespor takımı ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında Aksaray’da rakibini 3-0 ile geçen Motolux 68 Aksaray Belediyespor Pazar günü oynanacak karşılaşmaya da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Siyah beyazlı takım geçtiğimiz hafta sahasında Arnavutköy Belediyesporu 1-0 mağlup ederek 3 puanı sahibine olmuş ve haftayı 32 puanla 11. sırada tamamlamıştı.

Aksaray Belediyespor’un aldığı 8. galibiyetin ardından takımımızda, ligde tam orta sıralarda edilmeyi de başardı. Temsilcimiz ligde kalma adına önemli bir adım attı. Aksaray Belediyespor rakibi Etimesgut Belediyespor ligde 28 puanla 13. sırada bulunuyor. Etimesgut Belediyesporunda ligde 8 galibiyeti bulunuyor.
Siyah beyazlı takımda hafta sonunda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde herhangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Takımda sakatlığı bulunan Abdussamed Karnucu’da Arnavutköy belediyespor müsabakasından ikinci yarısında oyuna dâhil olarak takıma katkı veren isim olmuştu.

Siyah beyazlı Aksaray temsilcisi hafta sonunda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor. Dört haftadır gol atamayan ve gol atamadığı için de galip gelemeyen siyah beyazlı temsilcimiz aldığı bu Etimesgut Belediyespor karşısında aldığı kritik galibiyet ile de derin bir nefes almış oldu. Buna karşılık Etimesgut Belediyespor ise geçtiğimiz hafta Deplasman’da Düzce sporu 1-0 mağlup ederek ligde önemli bir galibiyete imza atarken Düzce Spor ile de arasındaki puan farkını 3’e çıkarmış oldu.

Kritik karşılaşmaya Aksaray’dan da taraftarlar giderek takımı yalnız bırakmayacak. Ankara’da yaşayan Aksaraylılar ve Aksaray’dan gidecek olan taraftarlarla birlikte pazar günü Ankara’da güzel bir müsabaka izlenmesi bekleniyor. Siyah beyazlı takım bu maçtan da bir galibiyet elde ederek ligde üst sıralara doğru tırmanmanın heyecanı içinde bulunuyor.

Haber: Ağustos Gerçe