Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da 3’ncü etap başlıyor

XBu sezon Türkiye 2.ligi

XBu sezon Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz tarihinden bu yana teknik direktör Önder Karaveli nezaretinde Kızılcahamam’da devam ediyor.

İlk iki etap hazırlıklarını Kızılcahamam’da tamamlayan siyah-beyazlılar 3’ncü etap kamp çalışmasına da bugün yine aynı yerde devam edecek.

Aksaray Belediyespor Kızılcahamam kampında iki de hazırlık müsabakası oynadı. Temsilcimiz TFF 1.ligi ekiplerinden Keçiörengücü le oynadığı karşılaşmayı 4-0 kaybetmiş, ikinci hazırlık karşılaşmasında ise TFF 1.ligi ekiplerinden Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmıştı.

Aksaray Belediyesporun 3’ncü etap kamp çalışması lig haftasına kadar devam edecek. Aksaray Belediyespor futbol takımı Kızılcahamam’daki son etap kamp çalışmasında 2.lig ayarındaki takımlarla yapacağı hazırlık maçları ile lige hazırlanacak.

Temsilcimizin ligin ilk haftasında İstanbul’da Eyüpspor stadyumunda İskenderunspor ile oynayacağı karşılaşmaya da Kızılcahamam’dan direkt İstanbul’a geçmesi bekleniyor. Haber: Ağustos GERÇE