Aksaray Belediyespor’a Destekler Devam Ediyor
3.ligde liderlik koltuğunda bulunan ve şampiyonluğa emin adımlarla devam eden 68 Aksaray Belediyespor’a şehirden de destekler devam ediyor. Aksaray Belediyespor’un şampiyonluk yolunda bir katkı da benden olsun diyen AK parti Milletvekili aday adayı Avukat Sinan Özkan, hem takımın maçlarını yerinde takip ediyor hem de 100 Bin lira maddi destekte bulundu.
Aksaray Belediyespora bir diğer destekte Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi, takımın geçmiş dönem yöneticisi İş İnsanı Sedat Altındal’da takıma 100 Bin lira destek veren isim oldu.
Aksarayspora her zaman evladım diyerek sahip çıkan ve takımın iyi günde kötü günde hep yanında olan İş insanı İlhan Yerli’de 50 bin lira destekle takıma sahip çıkamaya devam etti.
Aksaray Belediyespor Başkanı Tarık Gümüşsoy yaptığı açıklamada, takımın iyi bir hava yakaladığını ve şehrin sahip çıktığını ve sahip çıkmaya da devam edeceklerini belirterek, destek veren iş insanlarına teşekkür ederek siyah- beyazlı takımın formasından hediye etti.
Gümüşsoy, takımın oynaması gereken 8 müsabaka daha var. Bu maçları da kazanarak inşallah 20 yıl aradan sonra şampiyon olacak ve adını ikinci lige yazdıracaktır. Buna inanıyoruz. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Geride kalan 8 müsabakamızın 5 tanesini içerde 3’ünü de deplasmanda oynayacağız. İçerde ve dışarda oynayacağımız maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz.
Haber: Ağustos Gerçe

