Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor zorlu karşılaşma için hazırlıklarına başladı

Türkiye 2. ligi kırmızı

Türkiye 2. ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor Ligi’nin 23’ncü haftasında 31 Ocak 2024 çarşamba günü deplasmanda Amedspor faaliyetleri ile karşılaşacak. Karşılaşma Diyarbakır Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlı takım 2-1 kaybetmişti.

Ligde 27 puanla 10’ncu sırada bulunan 68 Aksaray Belediyespor ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve 43 puanla 3’ncü sırada bulunan Amedsporu ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Karşılaşma hafta içinde oynanacak. Siyah-beyazlı temsilcimiz son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Ligde istikrarlı bir grafik ortaya koyuyor. Ligin transfer maliyeti ve kapasite olarak oldukça güçlü bir rakibine karşı mücadele edecek siyah-beyazlı temsilcimiz bu zor müsabakaya oldukça sıkı şekilde hazırlandı.

Cumartesi günü oynanan Derince spor müsabakasının ardından futbolcular izin verilmedi ve Amedspor maçının hazırlıklarına da başladılar.

Aksaray Belediyespor Salı günü sabah Aksaray’dan ayrılacak ve Ankara’dan uçakla Diyarbakır’a hareket edecekler. Siyah-beyazlı takım ligde zor haftalara giriyor. Puan sıralamasında 27’nci sırada bulunurken alttan gelen takımların da küme düşmeme için büyük bir mücadele içinde bulunuyor. Aksaray temsilcisi, küme düşme potasında bulunan takımların  8 puan üzerinde yer alıyor.

Aksaray Belediyespor Diyarbakır deplasmanda kaybetmemenin çalışması içerisinde de bulunuyor. Aksaray Belediyespor’da son karşılaşmada sakatlanan Ercan Yazıcı ve hafif sakatlığı bulunan Oğuzhan Açıl’ın durumları kritik olarak belirleniyor. Çünkü bu mevkide stoper mevkiinde iki futbolcuda takımda direk olarak oynayan futbolculardı. Derince spor müsabakasında Ercan Yazıcı’nın ilk yarıda sakatlanmasının ardından orta saha oynayan Abdüssamed Karnucu stoper mevkiine geçmiş ve ikinci yarıda bu mevkide karşılaşmayı tamamlamıştı. Siyah beyazlı takım Amedspor maçını en az hasarla ya da puanla alma bilmek için zor bir karşılaşmaya çıkacak. Futbolcular ve teknik heyet bu zor maçın bilincindeler ve buna göre de hazırlık yaptılar.

Haber: Ağustos Gerçe