Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESPOR YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

aksaray belediyespor’un yönetimine büyük

aksaray belediyespor’un yönetimine büyük ümitlerle gelenemin eroğlu başkanlığındaki yönetim kurulu istifa etti. 

aksaray belediyespor başkanı emin eroğlu ile birlikteyönetim kurulunda yer alan İlyas dağdaş, sedat altındal, İsa güzel, Ömer Ünalanve gökhan canlı’da istifa eden isimler arasında yer aldı. siyah beyazlıyönetimde geçtiğimiz hafta da takımım genel kaptanı nedim deniz’de sosyal medyahesabından istifa ettiğini açıklamış, ligin ilk haftasında oynanan nevşehirdeplasmanına gitmemişti. aksaray belediyespor yönetim kurulu istifanın ardındanyaptığı açıklama şöyle, aksarayspor taraftarı ve değerli aksaray kamuoyu,

büyük bir heyecan ve şevkle çıktığımız şampiyonlukyolunda üzerimize düşen ve vaat ettiğimiz tüm sorumlulukları yerine getirmegayretimize rağmen çeşitli sorunlarla karşılaşmış bulunuyoruz.

aksarayspor yönetimi olarak takımımızın başarısına gölgedüşürmemek, önünü açmak adına üzerimize düşen her şeyi yapmanın verdiği huzurlave vicdanımız rahat bir şekilde bırakıyoruz. bu süreçte maddi maneviyönetimimize katkı sağlayan büyük aksarayspor taraftarına teşekkür ediyoruz.takımımızın başarısı için aksaraysporun her zaman destekçisi olacağımızı ilanederiz ” dedi.

teŞekkÜr ettİler

68 aksaray belediye spor kulübünden yapılan açıklamadada, 2018-2019 futbol sezonunda şampiyonluk parolasıyla çıkmış olduğumuz buyolda elini taşın altına koyarak aksaray belediye spor futbol takımımızınbaşarısı için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, yönetim kurulu görevindenayrılan sayın emin eroğlu ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları çabadandolayı hem kulüp hem de aksaray, spor camiası olarak teşekkür ediyoruz.

bundan sonraki süreçte futbol takımımız aksaraybelediyemizin oluşturacağı yeni yönetim kurulu ile hedefinden şaşmadan yolunadevam edecektir” denildi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’a 2000 metrekarelik Çocuk Eğlence Merkezi geliyor!