Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Yılmaz Vural’a direktörlüğündeki Menemenspor’a karşı

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor ligin 15’nci haftasında 26 Kasım 2023 Pazar günü Menemenspor ile karşılaşacak. Menemenspor’u, Türk futbolunun renkli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural çalıştırıyor. Siyah- beyazlı Aksaray takımı, ilk kez Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı takımla karşılaşacak.

Ligin 15’nci haftasına girilirken Motolux 68 Aksaray Belediyespor 13 puanla 16’ncı sırada yer alırken, Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Menemenspor ise 19 puanla 8’nci sırada yer alıyor.

Aksaray Belediyespor ligde oynadığı son beş müsabakayı kazanamamış, son hafta sahasında oynadığı Somasporu 2-0 mağlup ederek 3 puan almayı başarmıştı.  Aksaray Belediyespor, ligde beş haftalık aranın ardından galip gelirken kalesini de gole kapatmayı başarmıştı.

Aksaray Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncusu sayısının sona ermesi ile birlikte takım hemen hemen tam kadro çalışmalarını sürdürüyor.

Takım olarak istediği oyunu ortaya koymaya başlayan Aksarayspor, Menemenspor deplasmanında da galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Oynadığı güzel futbolu haftalar sonra skora yansıtan Aksarayspor,  Menemensporu da mağlup ederek ateş hattından da uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Haber: Avni Kuru