Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor yeni sezona nerede hazırlanacak?

Ligin ilk yarısını 20

Ligin ilk yarısını 20 puanla küme düşme potasının üzerinde 14’ncü sırada tamamlayan Aksaray Belediyespor bir yandan sezonun ikinci yarısına hazırlanırken diğer yandan da yapılacak transferlerle ilgili olarak ta transfer çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Belediyespor ligin ikinci yarısına Antalya Side’de hazırlanacak.

Aksaray Belediye Spor yeni sezon hazırlıklarına Aksaray’da devam ediyor. Ligin ilk yarısını küme düşme potasının iki puan üzerinde 20 puanla 14. sırada tamamlayan siyah-beyazlı temsilcimiz, Salı gününden bu yana Aksaray’daki tesislerde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki siyah-beyazlı temsilcimiz, takımın TOKİ’de bulunan tesislerinde sabah 10 ve akşam saat 16’da günde çift antrenman yaparak yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

Temsilcimiz 30 Aralık Cuma sabahı Antalya’da Side’de ilk etap çalışmalarına başlayacak ve bu etap çalışmaları 6 Ocak 2024 Cuma gününe kadar sürdürecek. 6 Ocak tarihine kadar Antalya’daki çalışmalarını sürdürecek temsilcimiz, 2 gün ara verip 9 Ocak Salı günü Aksaray’da tekrardan  bir araya gelecekler ve ligin ilk maçı için Aksaray’da oynayacakları İskenderun Spor müsabakasına da çalışmalarını sürdürecekler.

Aksaray Belediyespor’umuz ikinci ara hazırlıklarını günde çift antrenmanlar sürdürürken bir yandan da transfer görüşmelerini devam ettiriyor. Transfer görüşmelerini sportif direktör Yakup Ateş sürdürüyor. Temsilcimiz de ligin ilk yarısının bitimiyle birlikte Alpay Aldemir, Berkay Tanır ve Ersan Yaşa takımla ilişkileri kesildi.

Takıma transfer edilecek oyuncularla ilgili olarak sportif direktör Yakup Ateş’in görüşmeleri de sürüyor. Sportif Direktör Yakup Ateş yaptığı açıklamada, transferle ilgili süreç biraz ağır işliyor ama çok da kolay olmuyor. Biten transferler kesinleştikçe kamuoyuyla paylaşacağız diyerek kamuoyunda bilgilendirmiş oldu. Haber: Ağustos GERÇE