Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor yeni sezona hazır olmak istiyor

Aksaray Belediyesporlu futbolcular ilk

Aksaray Belediyesporlu futbolcular ilk iki etabın ardından üç gün izin verildi. Siyah beyazlı takımımız 8 Ağustos 2023 Salı günü 3. Etap kamp çalışması için Kızılcahamam’da bir araya gelerek lig hazırlıklarına devam edecek.
Aksaray Belediyespor son etapta hem lige hazırlanacak hem de kadrosuna yeni isimler dahil etmek için transfer çalışmalarına devam edecek.
Türkiye 2. Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 10 Temmuz’da başlayan Kızılcahamam kampının ilk ve ikinci etap çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde Kızılcahamam’da Elit otelde ilk iki etap çalışmasını tamamlayan siyah beyazlı temsilcimiz. Bu etap çalışmaları kapsamında da TFF 1.lig ekiplerinden önce Keçiörengücü ile ardından da Gençlerbirliği ile birer hazırlık müsabakası oynadı.
Aksaray Belediye Spor hazırlık müsabakalarını Türkiye 1. liginde mücadele eden takımlarla yaptı. Siyah-beyazlı temsilcimiz ilk hazırlık müsabakasında Keçiörengücüspora 4-0 mağlup olduktan sonra, ikinci hazırlık müsabakasında ise Gençlerbirliği ile 2-2 beraber kaldı.
Siyah-beyazlı temsilcimizin Gençlerbirliği karşısında ilk 11’e yakın oyuncularla ilk 65 dakika sahada yer aldılar. Gençlerbirliği karşısında Aksaray Belediyespor’un gollerini Efe Niyazi Kurtulmuş ve Serkan Köse kaydetti.
Aksaray Belediye Spor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını, diğer yandan ise transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı temsilcimizin 3. etap kamp çalışmaları 8 Ağustos 2023 Salı günü yeniden Kızılcahamam’da başlayacak ve bu kamp çalışması 18 Ağustos’a kadar devam edecek.
Aksaray Belediye Spor 21 Ağustos’ta Aksaray’da bir araya gelerek ligin ilk karşılaşması için deplasmanda İstanbul’da karşılaşacak. İskenderunspor müsabakasının çalışmalarına da başlayacak ve temsilcimiz 27 Ağustos günü İstanbul’da Eyüp Stadı’nda İskenderunspor ile ilk müsabakasını oynayacak.
Aksaray Belediye Spor bu sezon orta sıralarda mücadele edecek bir kadro yaptı. Transferlerinde oldukça ekonomik davranan siyah-beyazlı temsilcimiz, kulübün bütçesinin zarara uğramaması ve ilerleyen aylarda sıkıntıya girmemek adına hem kaliteli oyuncu hem de ekonomik oyuncu alma konusunda titiz bir çalışmada bulundu.
Aksaray Belediye Spor yönetimi ayrıca kulüp yöneticilerinden Necdet Aktaş ise Genel Kaptanlık göreviyle birlikte takımla biraz daha yakından ilgileneceği de öğrenildi.

Haber Avni Kuru