Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Uşakspor maçına hazırlanıyor

  Türkiye 2. Ligi

 

Türkiye 2. Ligi kırmızı grubunda mücadele eden  Motolux 68 Aksaray Belediyespor Ligin 21. haftasında 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 14’te Uşak Spor deplasmanında olacak. Karşılaşma Uşak 1 Eylül stadında oynanacak.

21. haftaya girilirken 68 Aksaray Belediyespor 23 puanla 12. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı 19 müsabakada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 8’de mağlubiyet aldı. Rakip filelere 15 gol atan temsilcimiz kalesinde ise 17 gol gördü. Buna karşılık Uşakspor ise ligde 19 müsabaka oynadı. Bu maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 16’da mağlubiyet aldı. Uşak temsilcisi 8 gol atıp kalesinde 43 gol gördü ve 5 puanla ligde 19. son sırada yer alıyor.

Aksaray Belediyespor Uşakspor deplasmanında giderken kadrosunda geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almayan Ali Kuçik’in cezası sona erdi. Oğuzhan Açıl’ın hafif sakatlığı vardı ve son antrenmana katıldı.

Aksaray Belediyespor Cumartesi günü Aksaray’dan hareket edecek. Uşak Spor müsabakasını pazar günü oynayacak. Temsilcimiz bu karşılaşmayı kayıpsız geçerek puanını da 26 yapmak istiyor. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşma 0-0, golsüz, beraberliğe sonuçlanmıştı. Aksaray Belediyespor ligde son haftalarda oynadığı maçlarda oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Siyah- beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 6 müsabakada sırasıyla sahasında Somasporu 2-0 mağlup etmiş, deplasmanda Menemenspor’u 1-0 mağlup ettikten sonra sahasında Denizlispor karşısında sahadan 1-0’lık skorla yenik ayrılmıştı. Siyah beyazlı temsilcimiz Sarıyer’i İstanbul’a 1-0 mağlup etti. Düzcespor ile Aksaray’da 0-0 berabere kaldıktan sonra ikinci yarının ilk maçında sahasında İskenderunspor’u 2-1 mağlup ederek kazanma alışkanlıklarına devam etmişti.

Siyah beyazlı takım ligde oynadığı son 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz son 6 maçta 13 puyan toplamayı da başardı. Siyah beyazlı temsilcimizin aldığı bu galibiyetlerle de puan sıralamasında üst sıralarda kendisine yer buldu.

Haber: Ağustos Gerçe