Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESPOR UĞUR YALÇIN’LA YENİDEN ANLAŞTI

2016/2017sezonunda aksaray belediyespor forması

2016/2017sezonunda aksaray belediyespor forması giyen ve devre arasında aksaraybelediyespor’dan ayrılan uğur yalçın yapılan görüşmelerin ardından yenidenaksarayspor ile anlaştı. 

15 Şubat 1992 ayancık doğumlu uğur yalçın futbolaormansporda başladı. 2005 yılında türk telekom spor ve kastamonu spordaprofesyonelliğe imza atan uğur yalçın kahramanmaraşspor payasspor ve zonguldakkömürspor da şampiyonluk yaşadı. 2015 yılında zonguldak kömürspor’daŞampiyonluk yaşadıktan sonra amatöre dönüş yapan uğur yalçın aksaraybelediyespor da sağ kanatta başarı ile futbol oynadı. aksaray belediyesportaraftarlarının da sevgilisi olan uğur yalçın aksaray belediyespor formasıaltında, 15’te gole imza attı. uğur yalçın u21 liginde toplam 2 maç türkiyekupası’nda 11 maç 1 gol türkiye 3. ligi’nde 105 maçta 11 gol türkiye 2.ligi’nde 4 maç deplasmanlı süper gençler ligi’nde 4 maç 2 gol deplasmanlı süpergençler Şampiyonası’nda 30 maç 7 gol ve bölgesel gençlik geliştirme 18 yaşgrubunda da 6 maç 2 gol attı.

 uğur yalçınbölgesel amatör lig’de 53 maçta 19 gol atarak kalitesini ortaya koymuştu.aksaray belediyespor’un on numara ve sağ ve sol kanat mevkiinde de oynamayeteneği bulunan ve taraftarın sevgilisi uğur yalçın aksaray’a yeniden dönmesicamiada yeniden bir mutluluk ve sevinç yarattı. uğur yalçın aksaray postagazetesi spor servisi olarak ‘hoşgeldiniz’ der. aksaray belediye sporda sakatlık söz ve bol gollü şampiyonluk vargetirmesini diliyoruz.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye Hentbol Federasyonu 2023-2024 faaliyet
Sıradaki Haber Aksaray Belediyespor Genç Kız Hentbol Takımı Türkiye üçüncüsü oldu