Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray belediyespor teknik direktörü Karaveli, İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz

Aksaray Belediyespor sezona hazırlanıyor

Aksaray Belediyespor sezona hazırlanıyor

 

10 Temmuz 2023 tarihinden bu yanan 2023-24 sezonu çalışmalarına Kızılcahamam’da başlayan  68 Aksaray Belediyespor, günde çift antrenmanla lige hazırlanıyor.

Teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarını sıkı şekilde yapan siyah- beyazlı temsilcimiz lige kadar tüm çalışmalarını 3 etap halinde Kızılcahamam’da devam ettirecek. Aksaray Belediyespor’un ilk etap kamp çalışması 21 Temmuz 2023 Cuma günü yapacağı bir de hazırlık müsabakası ile sona erecek. Futbolculara ilk etabın ardından iki günde izin verilecek.

TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Aksaray Belediyespor, ilk etap kamp çalışmalarına Kızılcahamam Eliz Otelde günde yaptığı çift idmanla devam ediyor.

Ankara Kızılcahamam Eliz Otelde teknik direktör Önder Karaveli yönetimindeki antrenmanlar düz koşu çalışması, ardından kültür fizik hareketleri ve güçlenmeye yönelik çalışmalarla devam ediyor. Antrenmanın sonunda ise futbolcularla 5’e 2 tek top çalışması yapılıyor.

“Kadromuzu şekillendireceğiz”

Lige kadar hem takımı fizik kondisyon ve taktiksel olarak hazırlayacaklarını hem de kadrolarını şekillendireceklerini söyleyen Teknik direktör Önder Karaveli, ilk etap çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, futbolcuların istekli çalıştıklarını söyledi.

Yeni transferlerin takıma dahil olduğunu belirten Karaveli, şöyle konuştu: İkinci etap kampı için de kadromuzu şekillendireceğiz. Kulüp yönetimi, transferde yoğun bir mesai harcıyor. Şu anda her şey olumlu hiçbir sıkıntımız yok. 2. Lig’e ve takımımızın mücadelesine uygun bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Acelemiz yok. 2. Etap kampına kadar kadromuz tamamen şekillenecek.”

“Çok mücadele eden, çok koşan bir ekip oluşturacağız”

Karaveli, Aksaray Belediyespor taraftarını ve camiasını tanımaya çalıştığını vurgulayarak, siyah-kırmızılı takımı yürekten destekleyen ateşli bir taraftarının olduğunu belirtti.

Aksaray Belediyespor camiasının bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Karaveli, şunları kaydetti: Futbolculuk dönemimde mücadelemi ve hırsımı sahaya yansıtıyordum. Şimdi mücadele ve hırsı saha kenarından futbolcularımıza aşılayacağız. Çalışmalarımızı onun için yapıyoruz. Çok mücadele eden, çok koşan bir ekip oluşturacağız.” Dedi.

Haber: Ağustos GERÇE